Početna » Zašto je važno da pored Instagrama imate i Web stranicu ukoliko ste profesionalni šminker

Zašto je važno da pored Instagrama imate i Web stranicu ukoliko ste profesionalni šminker

by Lips&Heels
0 comment

Profesionalnom šminkeru web stranica može koristiti jer zahvaljujući njoj povećava verovatnoću da će privući nove klijente. Instagram jeste koristan alat za promociju i marketing, međutim web stranica pruža mnogo više mogućnosti za izgradnju brenda.

Web stranica omogućava šminkeru da stvori identitet, uključujući logo, galeriju radova, informacije o uslugama, cenama, recenzijama klijenata i kontakt podatke. Takođe, web stranica pruža veću kontrolu nad sadržajem i omogućava bolju organizaciju. Na web stranici dostupne su informacije o šminkanju, omogućava objavljivanje članaka, saveta i vesti iz sveta lepote. To stvara poverenje kod klijenata i povećava kredibilitet profesionalnog šminkera.

 

 

 

 

 

 

 

Web stranica vam takođe pruža veću profesionalnost i verodostojnost, što može privući nove klijente. Vaša web stranica može biti mesto gde ćete moći prikazati svoj portfolio radova, opisati svoje kvalifikacije i iskustvo, istaknuti svoju stručnost i jedinstveni pristup šminkanju.

 

Osim toga, ona vam pruža mogućnost da prikupljate kontakt podatke svojih posetilaca i klijenata putem kontakt forme ili pretplatničkog obrasca za newsletter, što može biti korisno za izgradnju baze potencijalnih klijenata i za slanje marketinških ponuda.

Dodatno, web stranica pruža šminkeru mogućnost prodaje proizvoda, kao što su šminka i pribor za šminkanje, čime se povećava prihod. Takođe, šminker može postaviti radno vreme i online zakazivanje, što olakšava klijentima da rezervišu termin za šminkanje.

 

 

 

 

 

 

 

Ona pruža dugoročne koristi, jer šminker neće zavisiti od promena algoritama društvenih mreža, koje mogu uticati na vidljivost objava i doseg publike. Ukolko se dogodi da izgubite pristup Instagram nalogu, vaša web stranica ostaje kao vaša sigurna baza za kontakt sa vašim klijentima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta