Želim. Hoću. Mogu. Besplatna vođena šetnja Kalemegdanom u novom ženskom ruhu

Beogradski trkački klub i projekat Želim. Hoću. Mogu. u nedelju, 26. decembra u 11.30 časova organizovaće besplatan i zabavan trening na otvorenom u Belgrade Running Club habu u Tadeuša Košćuška 78 u Beogradu.

Kao uvod u godinu aktivnosti i motivacije žena da se bave fizičkom aktivnošću Beogradski trkački klub (BRC) i Bioderma pokrenuli su projekat Želim. Hoću. Mogu. sa ciljem promocije sporta i rekreacije među ženama bez obzira na godine, kilograme, kondiciju, spremnost… 

 

Samo 9% populacije vežba, a od toga manje od 4% su žene. Misija projekta je da se u sledećih godinu dana da podrška ženama da prevaziđu realne barijere koje ih sprečavaju da treniraju redovno ili uopšte. Aktivnosti projekta podrazumevaju organizaciju besplatnih događaja na nacionalnom nivou, a web sajt zelimhocumogu.com fukncioniše kao agregat koji predstavlja sve sportove i mapira gde i kako žene mogu da se aktiviraju.

 

 

Priključite se i VI!

Trening na otvorenom u nedelju, 26. 12. u 11.30h će izgledati ovako:

 

  • 11.30 – 11.45 – okupljanje u Habu, ostavljanje stvari po potrebi, podela Bioderma poklona
  • 11.45 – obraćanje organizatora i poziv trenerima da pokažu šta je to kvalitetno zagrevanje i koja je idealna postura tela u kretanju
  • 12.00 – šetnja iz Haba ka Kalemegdanu sa vodičem
  • 12.30 – iznenađenje na stazi
  • 13.00 – povratak u Hab za sve koje žele na kuvano vino i finalni poklon

 

 

Bioderma je ponosni pokrovitelj pokreta. “Bioderma je prošle godine, proslavljajući 25-ti rođendan svoje Sensibio micelarne vode, niz akcija posvetila ženama koje su izborile poštovanje za svoje izbore, ma kako oni neobični bili. Izbore koji su zahtevali upornost i snagu kakva „nežnom” polu nije dodeljena u društvenim podelama. Danas, podrška koju smo bez razmišljanja pružili akciji Želim. Hoću. Mogu. za nas u Biodermi znači logičan nastavak te priče” poručuju iz Bioderme.

 

Podržite projekat tako što ćete, zajedno sa organizatorima projekta, skrenuti pažnju javnosti i žena na ovo jako važno pitanje. Koristite hashtag #zelimhocumogu i zapratite projekat na Instagramu kako biste ispratili mesečne savete i izazove, kao i besplatne događaje. Pošaljite svoju priču na zelimhocumogu@trcanje.rs i budite deo Želim. Hoću. Mogu. galerije pokreta.

 

Potvrdite svoj dolazak na magičnu šetnju Kalemegdanom na linku: 

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVmaz3gviKz3k6BjcSznscrwJvCXrKjfv5BfH-lvM7qAK6MA/viewform

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: