Agencija Roman se vraća da se pozabavi novim natprirodnim izazovima u 2. sezoni serije Natprirodna imanja, premijerno na kanalu SciFi od 14. februara

Spremna je nova uzbudljiva sezona serije Natprirodna imanja (SurrealEstate) koja se vraća  sa po dve nove epizode svake srede u 22.00 od 14. februara samo na kanalu SciFi. 

Hit natprirodna drama prati agenta za nekretnine Luka Romana, kojeg tumači Tim Ronzon, i njegov tim stručnjaka, uključujući Suzan Ajrlend (Sara Levi) dok se kreću jezivim svetom ukletih i opsednutih kuća, sa ciljem da prodaju imanja koja užasavaju čak i najhrabrije potencijalne kupce.

 

 

 

 

 

Na čelu sa Lukom Romanom, Roman agenciju čine agentkinja za nekretnine Suzan Ajrlend, istoričar i sveštenik otac Fil Orli (Adam Korson), genijalni pronalazač Avgust Ripli (Moris Din Vent) i sekretarica Zoi L’Enfant (Savana Bejsli). Zajedno, ovaj elitni tim se bori ne samo protiv natprirodnih sila unutar ovih imanja, već i protiv sopstvenih ličnih demona.

U prvoj sezoni serije  Natprirodna imanja, Luk Roman je izgubio svoje moći koje su mu omogućilavale da komunicira sa mrtvima, ostavljajući agenciju da se suoči sa potpuno novim izazovima. Kako se sezona 2 odvija, kroz 10 uzbudljivih epizoda, gledaoci mogu da očekuju pojačanu napetost, neočekivane obrte i nemilosrdne napore tima da savladaju natprirodne prepreke koje stoje na putu prodaje ovih jedinstvenih nekretnina.

 

Druga sezomna serije Natprirodna imanja premijerno na kanalu SciFi od 14. februara u 22.00, uz po dve nove episode svake srede.

Related posts

SVETSKA I DOMAĆA KRITIKA PREPORUČUJU DOMAĆI FILM „RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO“ KOJI 11. APRILA STIŽE U BIOSKOPE

Austrijski filmski festival 2024 od 25. do 28. aprila

Jelena Gavrilović oduševila u Londonu na premijeri filma Gassed Up