DJ Snake, Peso Pluma i hit leta „Teka“!

Cenjeni EDM producent DJ Snake predstavlja singl „Teka“ koji zahvaljujući neodoljivom ritmu pretenduje da postane najveći hit ovog leta! Renomiranom DJ-u se na ovom projektu pridružuje Latino muzičar Peso Pluma koji je plesni ritam uspešnog producenta obogatio jedinstvenom vokalnom izvedbom. Uz singl, objavljen je i muzički video u urbanom stilu čiju režiju potpisuje Benjamin Mege.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Coachella je bila neverovatna, savršen trenutak za premijeru mog novog singla sa Peso Plumom. Najveći hit leta je stigao, biće ovo vrelo leto“, napisao je DJ Snake na svom zvaničnom Instagram profilu nakon što je zagolicao maštu fanova najavom svog nastupa na festivalu Coachella, istakavši da će mu se na bini pridružiti gost iznenađenja.

Numera „Teka“ predstavljena je samo par dana nakon premijere singla „Big Bang“ na kom se DJ Snake-u pridružuje Crankdat, a umetnik je prethodno napravio muzičku pauzu dugu više od godinu dana. Sa nekoliko milijardi slušanja na muzičkim platformama i globalnim hitovima poput „Taki Taki“, DJ Snake je danas jedan od najcenjenijih producenata industrije. Peso Pluma takođe kontinuirano raste kao jedan od najpopularnijih meksičkih muzičara koji je ostvario i prestižnu Grammy nominaciju i saradnje sa brojnim uticajnim zvezdama poput Karol G i Anitte. Ova dinamična disko kolaboracija protkana bas gitarom zvuči kao savršen uvod u vrele letnje dane kada će se ovakav ritam slušati od sumraka do svitanja.

Izdanje „Teka“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

 

Related posts

Drake singlom „Push Ups“ oštro kritikuje kolege sa hip-hop scene!

Novi veliki uspeh za našu mladu DJ senzaciju Lannu: Za 18. rođendan rezidentura na Ibici!

ČUVENI GLENN MILLER ORKESTAR U SREDU U MTS DVORANI