Kako Clint Eastwood Provodi Slobodno Vreme: Golf, Muzika i Porodična Radost

Clint Eastwood, legendarni glumac, reditelj i producent, poznat po svojoj markantnoj pojavni i nezaboravnim ulogama u vestern filmovima, ali i kao talentovani filmski stvaralac.

Međutim, izvan svetla reflektora, Eastwood takođe ima svoje omiljene načine provođenja slobodnog vremena koji ga čine izuzetno zanimljivom ličnošću.

 

  1. Golf kao strast: Clint Eastwood je poznat ljubitelj golfa. Često ga možete videti na terenima za golf kako uživa u ovom elegantnom sportu. Golf mu pruža priliku da se opusti, uživa u prirodi i istovremeno vežba. S obzirom na njegovu strast prema ovom sportu, nije iznenađujuće što je Eastwood učestvovao u mnogim dobrotvornim golf turnirima tokom godina.
  2. Muzika kao terapija: Pored glume, Eastwood je i talentovani muzičar. On svira klavir i saksofon, a muzika mu predstavlja poseban izvor zadovoljstva i opuštanja. Često koristi slobodno vreme da svira omiljene kompozicije i uživa u melodijama koje voli. Njegova ljubav prema muzici dodatno naglašava širinu njegovih interesovanja.
  3. Umesto iza kamere, ispred štapa: Clint Eastwood je često viđen na trkalištima, pokazujući svoju strast prema konjičkom sportu. Kao vlasnik trkačkih konja, aktivno je uključen u trke i praćenje performansi njegovih konja. Ovo je još jedan način na koji provodi slobodno vreme, kombinujući ljubav prema konjima sa uzbuđenjem trka.
  4. Čitanje i pisanje: Pored svojih aktivnosti na otvorenom, Eastwood takođe voli mirnije trenutke uz dobru knjigu. Čitanje je za njega način da se relaksira i otkrije nove svetove. Pored toga, poznato je da je Clint Eastwood autor i da se bavi pisanjem. Neki od njegovih radova uključuju memoare, ali i scenarije za filmove koje je režirao.
  5. Porodično vreme: Uprkos zahtevnom rasporedu, Eastwood uživa u provođenju vremena sa porodicom. Bilo da je reč o okupljanju za porodični ručak ili o putovanjima sa najbližima, on ističe važnost porodičnih veza i vremena provedenog sa voljenima.

 

 

Clint Eastwood, i pored svoje veličine u filmskom svetu, pokazuje da je život bogatiji kada se posvete različite strasti i interesovanja. Njegovo slobodno vreme jasno odražava raznovrsnost njegovog karaktera i dubinu njegovih ličnih zadovoljstava.

Related posts

Program za mlade na 17. Beldocs festivalu

Jubilarni 10. Dani slovenačkog filma u Jugoslovenskoj kinoteci

Berlinski pobednik – film Dahomej, na 17. Beldocsu