Zašto je važno da pored Instagrama imate i Web stranicu ukoliko ste profesionalni šminker

Profesionalnom šminkeru web stranica može koristiti jer zahvaljujući njoj povećava verovatnoću da će privući nove klijente. Instagram jeste koristan alat za promociju i marketing, međutim web stranica pruža mnogo više mogućnosti za izgradnju brenda.

Web stranica omogućava šminkeru da stvori identitet, uključujući logo, galeriju radova, informacije o uslugama, cenama, recenzijama klijenata i kontakt podatke. Takođe, web stranica pruža veću kontrolu nad sadržajem i omogućava bolju organizaciju. Na web stranici dostupne su informacije o šminkanju, omogućava objavljivanje članaka, saveta i vesti iz sveta lepote. To stvara poverenje kod klijenata i povećava kredibilitet profesionalnog šminkera.

 

 

 

 

 

 

 

Web stranica vam takođe pruža veću profesionalnost i verodostojnost, što može privući nove klijente. Vaša web stranica može biti mesto gde ćete moći prikazati svoj portfolio radova, opisati svoje kvalifikacije i iskustvo, istaknuti svoju stručnost i jedinstveni pristup šminkanju.

 

Osim toga, ona vam pruža mogućnost da prikupljate kontakt podatke svojih posetilaca i klijenata putem kontakt forme ili pretplatničkog obrasca za newsletter, što može biti korisno za izgradnju baze potencijalnih klijenata i za slanje marketinških ponuda.

Dodatno, web stranica pruža šminkeru mogućnost prodaje proizvoda, kao što su šminka i pribor za šminkanje, čime se povećava prihod. Takođe, šminker može postaviti radno vreme i online zakazivanje, što olakšava klijentima da rezervišu termin za šminkanje.

 

 

 

 

 

 

 

Ona pruža dugoročne koristi, jer šminker neće zavisiti od promena algoritama društvenih mreža, koje mogu uticati na vidljivost objava i doseg publike. Ukolko se dogodi da izgubite pristup Instagram nalogu, vaša web stranica ostaje kao vaša sigurna baza za kontakt sa vašim klijentima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Keune održao prvo predstavljanje u Beogradu, posetioci su imali priliku da nauče stručne trikove od Borisa Obreškog i Steve Pavloviča

Beauty Rutina za Proleće: Saveti za Svežu i Zdravu Kožu

Otkrivamo: Istina o Skupim Proizvodima za Negu Kože – Da li je Cena Garant Kvaliteta?