Akademija za Estetiku i Kozmetologiju Purity – Kreirajte Vašu Budućnost

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je već 12 godina lider u obrazovanju na teritoriji jugoistočne Evrope za oblast estetike, medicinske kozmetike, kozmetologije i make up umetnosti.

Akademija Purity je predstavništvo američkog York univerziteta čije diplome važe u 114 zemalja sveta. Pored trogodišnjih studija na tri smera:

 

  • Estetičar-Kozmetičar

 

  • Makeup umetnik

 

  • Wellness i spa terapeut

 

Akademija Purity obrazuje kandidate i na akademskim kursevima. Od strane jedinog svetskog stručnog časopisa za makeup umetnost proglašena je za jednu od deset najboljih škola sveta.

 

Akademija Purity je javno priznata ustanova gde se do sada obrazovalo 250 studenata a preko 5200 kandidata iz Srbije i cele jugoistočne Evrope je završilo akademske kurseve, 20580 klijenata je dobilo vrhunske tretmane od kojih preko 120 poznatih ličnosti, snimljeno je 84 filma, muzičkih spotova, serija, reklama kojima je akademija Purity bila stručna podrška. Pozivamo sve ljude koji su zainteresovani za oblast Estetike, kozmetologije i Makeup umetnosti da izaberu neki od trogodišnjih smerova, upis je u toku za generaciju 2021/22.

 

Pored toga, 2017. Izabrana je za najbolju u obrazovanju makeupa ,filmske i SFX efekte za jugoistočnu Evropu od strane američkog Makeup magazina.Takođe objavljena je i u poznatim američkim magazinima kao što su Wall Street Journal i W Magazine u oblasti kozmetologije. 

 

Izbor studija i planiranje profesionalne budućnosti nikad nije lak, a marketing menadžer Akademije Purity Marko Draganic poručuje budućim studentima/profesionalcima da vizija nije dovoljna, ona mora biti kombinovana sa dobrim obrazovanjem, idejama, sa dobrom praksom za sticanje veština gde nakon završenih studija možete sigurno da zakoračite u svet profesionalaca iz oblasti estetike, kozmetologije i makeup umetnosti.

 

Akademija Purity je tu za uspešan početak !

 

 

 

 

 

 

 

 

Da li ste Vi ili vaše dete pred velikom životnom odlukom?

 

✅ Znate li da na Nacionalnoj službi za zapošljavanje nema MAKEUP UMETNIKA koji čekaju na posao?

 

✔Mogućnost studiranja na daljinu!

𝕂𝕣𝕖𝕚𝕣𝕒𝕛𝕥𝕖 𝕓𝕦𝕕𝕦ć𝕟𝕠𝕤𝕥 𝕤𝕒 𝔸𝕜𝕒𝕕𝕖𝕞𝕚𝕛𝕠𝕞 ℙ𝕦𝕣𝕚𝕥𝕪

 

✔Trogodišnje studije za SMER MAKEUP ARTIST u Beogradu na prestižnom Američkom Univerzitetu!

 

DO POPUNE SLOBODNIH MESTA ZA AKADEMSKU 2021/2022

 

▶️Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity”, vrši upis naredne generacije na školsku 2021/22 godinu na Fakultet za Estetiku, Kozmetologiju i Makeup umetnost, York univerziteta iz Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu

 

Izaberite neki od trogodišnjih smerova⬇️

Estetičar- Kozmetičar

Makeup artist

Wellness i Spa terapeut

 

𝑷𝒓𝒊𝒋𝒂𝒗𝒆 𝒊 𝒓𝒆𝒛𝒆𝒓𝒗𝒂𝒄𝒊𝒋𝒆 𝒔𝒖 𝒖 𝒕𝒐𝒌𝒖⬇

 

  • ️011 242 03 37
  • 060 723 78 53

 

 

▶PRIJAVA KANDIDATA sa trećim i četrvrtim stepenom srednje škole i rezervacije mesta za učenike  je počela.

 

Više info na linku- KLIK 

 

 

 

 

 

 

 

 

________________-

 

 

 

Autor:     

 

 

Velibor Živkov

 

Velibor je modni kolumnista za poznati muški britanski magazin The Lost Gentleman. U slobodno vreme se bavi istraživanjem modnog marketinga, dizajnom keramike i fitnesom u stilu pravog milenijalca. Pratite ga na Instagramu za više modnih ideja i svakodnevnih inspiracija.

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “Akademija za Estetiku i Kozmetologiju Purity – Kreirajte Vašu Budućnost

Оставите одговор

%d bloggers like this: