Početna » Ekran HONOR 90 telefona na vrhu DXOMARK liste

Ekran HONOR 90 telefona na vrhu DXOMARK liste

by Lips&Heels
0 comment

Kompanija HONOR sa ponosom objavljuje da je novi model, HONOR 90, zauzeo 1. mesto na DXOMARK rang listi u kategoriji ekrana. HONOR 90 prošao je kroz temeljni test ekrana koji procenjuje performanse u šest glavnih oblasti: čitljivost, boja, video, pokret, dodir i artefakti. Sa impresivnim rezultatom od 140, koji ispunjava uslove za DXOMARK Display Gold Label, HONOR 90 obezbeđuje pohvalnu poziciju na DXOMARK globalnoj rang listi ekrana.

„HONOR 90 poseduje ekran koji nudi sjajne performanse, i prikazuje jake boje i odličnu čitljivost”, izjavio je Thibualt Cabana, Display Evaluation direktor.

 

HONOR 90 se može pohvaliti 6.7-inčnim AMOLED četvorostruko zakrivljenim floating ekranom. AMOLED panel visoke rezolucije (2664×1200) je sposoban da prikaže 1,07 milijardi boja i 100% DCI-P3 prostora boja, obezbeđujući veoma detaljnu i preciznu reprodukciju, čak i veoma složenih slika različitih boja. Ekran takođe ima maksimalnu HDR osvetljenost od 1.600 nita, što daje jarke boje koje HDR može da ponudi.

 

Ono što, takođe, posebno izdvaja ovaj telefon jeste i PWM zatamnjivanje od 3840hz, što je najviše PWM zatamnjivanje ekrana na tržištu. HONOR se udružio sa tehnološkim influenserom Unbox Therapy kako bi to i pokazao, a ukoliko želite da saznate više informacija o tome, možete pogledati video na linku:

 

DXOMARK je nezavisna laboratorija i lider na svetskom nivou u proceni kvaliteta za profesionalnu i potrošačku elektroniku. Ocenjivanje od strane DXOMARK kompanije i dobijanje visoke ocene je dokaz kvaliteta uređaja, jer označava da telefon HONOR 90 pruža visoke performanse i izuzetno korisničko iskustvo. Priznanje kompanije DXOMARK za impresivne performanse ekrana novog modela je značajna prekretnica za HONOR, jer potvrđuje posvećenost u pružanju proizvoda vrhunskog kvaliteta svojim korisnicima.

 

HONOR je ponosan što je HONOR 90 prepoznat po svom izvanrednom kvalitetu ekrana i raduje se nastavku svoje posvećenosti ka pružanju sjajnih tehnologija korisnicima.  Nova, HONOR 90 serija telefona zvanično će biti predstavljena u Parizu, 6. jula.

 

 

 

 

 

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta