Početna » Marketing

Marketing

 

Želimo da vas pozdravimo s toplim osmehom i otvorenim rukama u našu zajednicu! Upravo sada stvaramo nešto posebno za vas – mesto gde vaša posvećenost vrednostima koje delimo susreće našu strast za pružanjem podrške, nadahnuća i relevantnih informacija ženama širom sveta.

Magazin Lips&Heels je izrastao u jedan od najuticajnijih glasova za žene u oblastima mode, lepote, karijere, zdravlja, odnosa i još mnogo toga. U našoj posvećenosti pružanju podrške, nadahnuća i relevantnih informacija ženama, neprestano tragamo za partnerima koji dele naše vrednosti i žele da doprinesu ostvarivanju naše zajedničke misije.

Vaše ideje, resursi i entuzijazam su dragoceni za nas, i verujemo da zajedno možemo unaprediti živote žena širom sveta. Radujemo se budućoj saradnji i zajedničkom ostvarivanju naših ciljeva

 

 

 

Aprilski Marketing Ekstravagant

 

1. Redovna Ponuda: Unapredite Vaš Marketing!

Marketing Paket: Neograničen broj objava i šerova
Trajanje: 30 dana
Cena: 55€
Ova ponuda omogućava vam da istaknete svoj brend pred našom aktivnom zajednicom čitalaca, šireći svoju vidljivost i privlačeći novu publiku.

2. Premium Ponuda: Još Veće Poboljšanje!

Marketing Paket: Neograničen broj objava i šerova
Trajanje: 30 dana
Dodatna Usluga: Izrada Kreativnih Bannera
Cena: 85€
Uz ovu ponudu, dobijate i uslugu izrade kreativnih banera, čime dodatno unapređujete prezentaciju svog brenda i privlačite još veću pažnju publike.

 

 

Paket za Tri Meseca:

 

  1. Redovna Ponuda: Unapredite Vaš Marketing!

Marketing Paket: Neograničen broj objava i šerova

Trajanje: 30 dana svakog meseca (ukupno 90 dana) Cena: 125€ (Ušteda od 35€ u odnosu na pojedinačne kupovine)

Ova ponuda omogućava vam kontinuiranu vidljivost pred našom aktivnom zajednicom čitalaca tokom tri meseca, što će doprineti širenju vašeg brenda i privlačenju nove publike.

 

  1. Premium Ponuda: Još Veće Poboljšanje!

Marketing Paket: Neograničen broj objava i šerova

Trajanje: 30 dana svakog meseca (ukupno 90 dana) Dodatna Usluga: Izrada Kreativnih Bannera Cena: 205€ (Ušteda od 45€ u odnosu na pojedinačne kupovine)

Uz ovoj ponudi, dobijate uslugu izrade kreativnih banera tokom svakog meseca, što će dodatno unaprediti prezentaciju vašeg brenda i privući još veću pažnju publike tokom celog perioda trajanja paketa.

 

Ovaj paket je dizajniran sa ciljem da vam pruži kontinuiranu podršku i maksimalnu vrednost za vaš novac. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja ili predloge. Vaše zadovoljstvo i uspeh su nam od najvećeg značaja.

 

 

Obezbedite sebi veću vidljivost i uspeh!
Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja ili predloge. Vaše zadovoljstvo i uspeh su nam od najvećeg značaja.

S poštovanjem,
Vaš Lips&Heels Tim

 

 

 

Contact Form Demo (#3)

Loading

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta 
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00