Početna » Stigla je Keune revolucija u nezi obojene kose

Stigla je Keune revolucija u nezi obojene kose

Keune Cleanse Mist i Revive Balm kreirani su kako bi se suprotstavili neočekivanim rezultatima bojenja i oštećenoj kosi

by Lips&Heels
0 comment

Svetski kozmetički brend za profesionalnu negu kose Keune Haircosmetics predstavio je dva nova revolucionarna proizvoda. Radi se o Cleanse Mist i Revive Balm proizvodima, osmišljenim kao rešenje za neželjene rezultate bojenja, lomljenje kose i gubitak boje.

 

Uvođenje Cleanse Mist i Revive Balm proizvoda u Keuneovu paletu predstavlja logičan korak prema podizanju standarda u industriji nege kose. Ova dva inovativna proizvoda odražavaju duboko ukorenjenu posvećenost Keune Haircosmeticsa pružanju vrhunske nege svojim korisnicima.

 

Cleanse Mist za efikasno uklanjanje metala

 

Cleanse Mist predstavlja odgovor na večiti izazov – očuvanje boje i zdravlja kose. Ovaj profesionalni sprej za uklanjanje metala koristi naprednu tehnologiju helatnih molekula kako bi neutralisao metale duboko unutar vlasi kose. Često zanemareni metali poput bakra mogu dramatično uticati na rezultate bojenja, dovodeći do neželjenih nijansi i lomljenja kose. Cleanse Mist ne služi samo otklanjanju tih metala, već je rešenje koje postavlja novi standard u očuvanju boje.

 

 

 

 

Deluje brzo i uklanja do 86% bakra u samo jednom nanošenju. Rezultat je čista kosa i besprekorno očuvana boja. Kroz neutralizaciju metala, Cleanse Mist čini kosu otpornijom na lomljenje, pružajući ne samo željenu boju, već i snažnu, zdravu kosu.

 

Revive Balm: Ultimativni dodatak za negovanu i obnovljenu kosu

 

Dok Cleanse Mist čuva boju kose, Revive Balm brine o nezi. Ovaj balzam za jačanje kose osnažuje kosu i pruža neverovatnu dugotrajnost boje. Obnavlja do 73% oštećene kose, ostavljajući je mekom i sjajnom . Revive Balm čuva 95% boje čak i nakon 5 nedelja, pružajući dugotrajnu svežinu i intenzitet.

 

 

 

 

Ne radi se samo o estetskom proizvodu, već o savezniku u očuvanju zdravlja kose prilikom stilizovanja, jer deluje i kao zaštita od topline. Sa 90% prirodnih sastojaka, usklađuje efikasnost i nežnost prema vašoj kosi.

 

Keune Cleanse Mist dostupan je u svim Keune frizerskim salonima, a Revive Balm proizvode možete potražiti i na Keune webshopu.

 

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta 
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00