BEOGRAD PITA – Koja je to igraonica za odrasle ali i splav za decu?

Na mestu gde se Sava uliva u Dunav među brojnim splavovima za provod nalazi se splav za igru – i ne on nije samo za decu već i za odrasle! Običaj je da se velika količina sreće emituje skakanjem – sada svoje slobodno vreme možete provesti u skakaonici na Dorćolu.

 

Često čujemo to: „ Dvadeset prvi je vek – ništa nas ne može iznenaditi „ , međutim prilično je iznenađujuće da je otvoren prostor koji je tu isključivo za zabavu , nalazi se na vodi i u igri mogu uživati kako deca tako  i odrasli. Odakle je potekla ideja za skakaonicom? Na koji način ste uspeli toliko neobičnosti da spojite u jedno?

 

Čuli smo za koncept trambolin parkova od drugara koji zive u Švedskoj, pa smo obišli par takvih kad smo bili u poseti kod njih. Nakon toga smo krenuli da istražujemo tržiste i da tražimo inspiraciju na pinterestu i na instagramu, i kada smo skupili hrabrosti i kapitala smo krenuli u potragu za dobrom lokacijom i ispostavilo se da smo relativno brzo našli idealan prostor u centru Beograda – na vodi. Ne možemo da tvrdimo 100% ali mislimo da smo jedinstveni po tome na svetskom nivou.  

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skakaonica (@skakaonica)

 

 

 

 

 

 

Sam Vaš slogan „Vidimo se gore-dole“ nam sve govori, ali šta je ono što skakaonica krije? Koje su to zanimljivosti koje možemo da očekujemo?

 

Imamo desetak različitih zona za skakanje, svaka je specifična na svoj način jer vas tera da koristite telo i um na najrazličitije načine. Skačete gore, dole, u stranu, padate na leđa, uskačete u bazen sa kockastim sundjerima ili u airbag, ukratko, sva čula vam se aktiviraju, puls vam se povećava i dobijate dozu adrenalina koja se može uporediti sa osećajem koji dobijete kada skijate. 

 

 

Ukoliko neko odluči da dođe u skakaonicu, što sigurni smo požele mnogi, šta je potrebno da znaju? 

 

 

Naša preporuka je da dođete sportski odeveni (Trenerka i majica/duks) . Protivklizne čarape su obavezne, kupuju se na pultu) a za ostalo ćete se lako snaći na licu mesta. Imamo video sa instrukcijama i instruktore koji su tu da vam pomognu da se lepo provedete. 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skakaonica (@skakaonica)

 

 

 

 

 

 

Osim svakodnevih poseta koje mogu da upotpune naše slobodno vreme u skakaonici se slave i rođendani. Kako izgleda jedan rođendan u skakaonici, za koje uzraste je predviđen i koliko ranije je potrebno zakazati termin? 

 

Organizujemo rođendane za sve uzraste, imali smo ekipe gde je slavljenik punio 35 a imali smo i rođendane za baš malu decu. Naš standardni rođendanski paket obuhvata sat i po’ vremena skakanja i pola sata druženja u odvojenom prostoru na galeriji, ali imamo i mogućnost da prilagodimo koncept prema željama slavljenika.

Ako nam se javite na 066/ 88 30 880 možete dobiti sve informacije i da bukirate termin. Uglavnom je poželjno da se rezerviše par dana unapred, ali izlazili smo ljudima u susret i u kraćim rokovima. 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skakaonica (@skakaonica)

 

 

 

 

 

Na globalnom nivou epidemija nas sputava da uživamo u svakom trenutku na način na koji mi želimo – kada možemo doći u skakaonicu? Da li je potrebno zakazati termin dolaska obzirom da je broj ljudi ograničen? Kako izgleda uživanje u skakaonici tokom epidemije?

 

 

Trenutno primamo 35 skakača na sat (što znači da svako ima 20 kvadratnih metara prostora u zoni za skakanje). Nije neophodno zakazati vreme, ali ukoliko dolazite bez rezervacije u terminu kada je velika posećenost postoji rizik da je pun termin, pa smatram da je svakako najpametnije zakazati termin.  

 

I za kraj, koji kutak skakaonice biste izvojili kao poseban?

 

Uh, nije baš lako pitanje za kraj. Možda jedan skok unazad sa platforme za skakanje na airbag, ali moramo i izdvojiti bazen sa kockstim sunđerima gde se mnogi gosti slikaju. Naravno ne treba zaboraviti na našeg zeca od 6 metara na galeriji, obavezno ga zagrlite pre nego što krenete kuci.

 

 

_________

 

 

Autor teksta:

 

Zdravo tebi koji si upravo pročitao ono što sam ja napisala! Moje ime je Anica, imam 23 godine, student sam prehrambene tehnologije – to je ona formalnija strana. Ona malo manje formalna jeste da obožavam da pišem, čitam poeziju, slikam, stvaram i uživam u svakoj od navedenih aktivnosti. Nedavno sam pokrenula svoj mali ‘biznis’ pod nazivom ‘Šolja sa pričom‘ na koji sam ponosna i koji mi je izmedju ostalog bio vezino tkivo da danas ovde pišem .

 

 

 142 total views,  4 views today

Оставите одговор