Početna » Frizerski stručnjaci oduševljeni: Keune predstavio Ultimate Blonde 2024 liniju

Frizerski stručnjaci oduševljeni: Keune predstavio Ultimate Blonde 2024 liniju

by Lips&Heels
0 comment

Svetski brend za profesionalnu negu kose Keune Haircosmetics je prošlog vikenda na prestižnom edukativnom događanju okupio frizere i profesionalce iz cele regije, nudeći im priliku da se upoznaju sa inovacijama u svetu nege kose, ali i ojačaju veze unutar frizerske zajednice.

 

Predstavljanje obnovljene Keune Ultimate Blonde linije dodatno je obogatilo iskustvo učesnika, nudeći im vrhunske alate za savršeno farbanje, negu i zaštitu kose.

 

 

 

 

 

 

Naš cilj je da postanemo najbolji poslovni partner frizerima i da pokažemo šta Keune pruža salonima kako bi obogatili svoju delatnost“, rekao je Matevž Firšt, Director Keune Adriatic Grupe. „Želimo da se osvrnemo i na nedostatak kadra u struci, tako da smo pozvali sve škole da nagrade svoje najbolje učenike prisustvom na ovom edukativnom događaju, sa ciljem prikaza značaja i svih mogućnosti koje pruža frizerska struka.“

 

Bogat program događanja

 

Učesnici su imali priliku da prisustvuju na više od 10 nastupa različitih frizerskih akademija, predavanjima o prodaji i marketingu i da uživaju u zabavnom večernjem programu. Na pozornici Keune Education Days nastupila su neka od najpoznatijih imena iz frizerske struke: Boris Obreški, Kanso Academia tim, Stevo Hair Academy tim, Barbershop Ritual tim, ID Factory Hair Group tim, Mladen Sekulić, Željko Lončar, Sabina Karić, Boštjan Jagrinec, Marija Ašenbrener Gelenčir, Saints Barbershop tim, Ante Šimundić. Članovi Keune akademije svojim nastupima su obogatili program događanja i posetiocima su pružili vredne uvide u najnovije trendove i tehnike u frizerskoj struci.

 

Revolucija u farbanju kose: Ultimate Blonde

 

Ovo je bila idealna prilika za predstavljanje najnovije linije proizvoda za negu i farbanje kose – Ultimate Blonde. Nova Ultimate Blonde linija proizvoda donosi niz unapređenja i inovacija koje će omogućiti frizerima da podignu svoje usluge na viši nivo. Ova linija, koja uključuje proizvode za posvetljivanje, dizajnirana je tako da zadovolji potrebe svih tipova kose, uključujući i prirodne plavuše.

 

Neke od ključnih inovacija Ultimate Blonde linije su Bond Fuser tehnologija za zaštitu strukture kose tokom procesa farbanja koja čini kosu jačom i otpornijom.  Power Blonde formula omogućava posvetljivanje do 9 nijansi. Nova formula donosi nove nijanse koje omogućavaju stvaranje prirodnih blonde tonova, prilagođenih različitim tipovima kose i tena. Tekstura omogućava frizerima da podese viskoznost svih proizvoda za farbanje i posvetljivanje, olakšavajući proces nanošenja, što dovodi do savršenih rezultata. 

 

 

 

 

Keune Haircosmetics proizvodi dostupni su u odabranim Keune frizerskim salonima, Keune Hair Point radnji i na webshopu.

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta