Početna » Japandi – spoj skandinavske funkcionalnosti i japanske estetike

Japandi – spoj skandinavske funkcionalnosti i japanske estetike

by Lips&Heels
0 comment

Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svetli prostori i prirodni elementi karakteristike su Japandi stila. Za one koji vole uredan dom ovo je idealan spoj japanskog minimalizma i skandinavske funkcionalnosti koja doprinosi mirnoj atmosferi.

Japandi stil sve je popularniji i prisutniji u uređenju enterijera, a naročito se dobro kombinuje sa dobro poznatim skandinavskim minimalističkim pristupom upravo zbog idealnog spoja poznate skandinavske funkcionalnosti i japanske estetike.

 

 

 

 

Upravo nova JYSK Japandi kolekcija odiše neutralnim bojama, čistim linijama i prirodnim materijalima, koji će vaš prostor učiniti svetlijim i prijatnim za opuštanje. Uz mirnu i jednostavnu atmosferu u vašem domu, lakše ćete smiriti misli i sigurno ćete se odmoriti od užurbane svakodnevice i mnoštva obaveza.

 

SOLLERUP dnevna sofa minimalističkog dizajna sa svetlim drvetom iz borove šume odlično će se uklopiti u vaš dnevni boravak ili kutak za čitanje, a prateći meki jastuci od svetlosive tkanine činiće ga još komfornijim, pri čemu ih možete kombinovati i rasporediti kako želite. Na taj način ovu sofu je moguće koristiti kao kauč ili kao krevet. Stočić  iz iste linije, takođe, minimalističkog izgleda sa svetlom borovinom, čistim linijama i prostorom za odlaganje ispod stola, biće idealno mesto za ispijanje prve jutarnje kafe, ali i smeštanje knjiga, časopisa ili društvenih igara, kako biste održali čiste površine bez bespotrebnih detalja. Dok na stalak istog dizajna možete smestiti zanimljivu stonu lampu

 

 

 

 

Manje je više, tako da pažljivo birajte dekoracije, kako biste upotpunili veće komade nameštaja. Odlično funkcionišu prirodna vlakna svetlih boja i održivi materijali poput bambusa ili pamuka, a uz to se nemojte bojati da uklopite i pokoji statement komad od keramike ili kamenine poput velike vaze.

 

Sav nameštaj u novoj Japandi kolekciji izrađen je od čvrstog FSC® sertifikovanog bora kao jedinog materijala (FSC® N001715). Upravo zbog toga, ovom nameštaju možete jednostavno dati lični pečat ili ponovo upotrebiti drvo kada dođe vreme za promenu.

 

Za više informacija o novoj kolekciji posetite JYSK.rs i inspirišite se celom Japandi kolekcijom proizvoda.

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta