Početna » Zavirite u unutrašnjost sklopivog pametnog telefona HONOR Magic Vs

Zavirite u unutrašnjost sklopivog pametnog telefona HONOR Magic Vs

by Lips&Heels
0 comment

Nije tajna da se HONOR posebno raduje ovogodišnjem Mobile World Congress (MWC) sajmu koji će se održati u Barseloni od 27. februara do 1. marta.

Dok s nestrpljenjem čekamo dan kada će zvanično na međunarodnom tržištu biti lansirana nova HONOR Magic5 serija, na čelu sa flegšip telefonom HONOR Magic Vs, prvi put imamo mogućnost da zavirimo ispod površine i vidimo kako izgleda unutrašnjost  telefona  sa revolucionarnim sistemom šarki. 

 

Poznati influenser, Zack, danas će na svom YouTube kanalu, pod nazivom JerryRigEverything, rasklopiti najnoviji flegšip pametni telefon HONOR Magic Vs i tako otkriti više o samom uređaju i detaljno prikazati unutrašnje delove tog jedinstvenog sklopivog telefona u kategoriji.  

 

Više o rastavljanju HONOR Magic Vs telefona 

 

 

 

Revolucionarni sistem šarki, tanak dizajn, visok nivo izdržljivosti, izuzetno jaka baterija i mala težina uređaja osnovne su karakteristike ovog moćnog telefona koji je po svim tim karakteristikama daleko ispred konkurencije, a HONOR Magic Vs krije i mnogobrojne zanimljivosti i inovacije u pogledu materijala, tehnoloških rešenja i dizajna. 

 

 

 

 

 

 

HONOR tim za istaživanje i razvoj posebu pažnju posvetio je tehnologiji sklopivih šarki. Livena iz jednog dela, super lagana šarka bez zupčanika, koja omogućava preklapanje dva ekrana tako da ne ostavlja suvišni prostor između njih, rešava i brojne probleme s kojima su se do sad susretali sklopivi telefoni. 

 

 

 

 

 

Tehnološki entuzijasti koji vole da otkrivaju nove stvari i prodiru u samu srž, sigurno će uživati u toj tematici.

 

Na fotografijama možete videti kako izgledaju unutrašnji procesi HONOR Magic Vs modela.

 

Zvanično globalno lansiranje HONOR Magic Vs telefona, kao i HONOR Magic5 serije, održaće se na MWC sajmu 27. februara.

 

 

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta