Početna » DJ Snake, Peso Pluma i hit leta „Teka“!

DJ Snake, Peso Pluma i hit leta „Teka“!

by Lips&Heels
0 comment

Cenjeni EDM producent DJ Snake predstavlja singl „Teka“ koji zahvaljujući neodoljivom ritmu pretenduje da postane najveći hit ovog leta! Renomiranom DJ-u se na ovom projektu pridružuje Latino muzičar Peso Pluma koji je plesni ritam uspešnog producenta obogatio jedinstvenom vokalnom izvedbom. Uz singl, objavljen je i muzički video u urbanom stilu čiju režiju potpisuje Benjamin Mege.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Coachella je bila neverovatna, savršen trenutak za premijeru mog novog singla sa Peso Plumom. Najveći hit leta je stigao, biće ovo vrelo leto“, napisao je DJ Snake na svom zvaničnom Instagram profilu nakon što je zagolicao maštu fanova najavom svog nastupa na festivalu Coachella, istakavši da će mu se na bini pridružiti gost iznenađenja.

Numera „Teka“ predstavljena je samo par dana nakon premijere singla „Big Bang“ na kom se DJ Snake-u pridružuje Crankdat, a umetnik je prethodno napravio muzičku pauzu dugu više od godinu dana. Sa nekoliko milijardi slušanja na muzičkim platformama i globalnim hitovima poput „Taki Taki“, DJ Snake je danas jedan od najcenjenijih producenata industrije. Peso Pluma takođe kontinuirano raste kao jedan od najpopularnijih meksičkih muzičara koji je ostvario i prestižnu Grammy nominaciju i saradnje sa brojnim uticajnim zvezdama poput Karol G i Anitte. Ova dinamična disko kolaboracija protkana bas gitarom zvuči kao savršen uvod u vrele letnje dane kada će se ovakav ritam slušati od sumraka do svitanja.

Izdanje „Teka“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta