Početna » Lek za sitne probleme – Izlazak sunca

Lek za sitne probleme – Izlazak sunca

by Lips&Heels
0 comment

Svi mi imamo probleme koji se čine ogromnim za nas. Loša ocena u školi, raskid sa momkom, prekid prijateljstva, muke na poslu, problemi sa ponosom, neobjašnjiva količina tuge i apatije u organizmu bez razloga…To su, racionalno gledano, sitni problemi svakodnevnice. Ipak, koliko god sitni bili, ti problemi nas žuljaju i utiču negativno na nas. Često zbog njih niti jedemo, niti spavamo, skoro pa da jedva dišemo.

 

   

Naravno, ne postoji pravi recept „ćiribu, ćiriba, hokus pokus“ i problem kao rukom odnesen. Trebalo bi da imamo izduvne ventile koji će nam pomoći da se suočimo sa sitnim problemima.  

 

 

 

 

                      Nudim vam lek za sitne probleme koji možete da konzumirate na svoju ruku, u ogromnim količinama!

 

 

Moj lek se zove Izlazak sunca. (ja ga koristim svaki put kad me spopadnu sitni problemi i provereno je dobar). Potebno je nekoliko sastojaka i 5 koraka. Dakle, za ovaj lek vam je potrebno: cela noć, ćebe, pogled ka istoku, dobra muzika ili lagana serija i po mogućstvu kutija sladoleda.  

 

     

Prvi korak: Diskonektujte se od ostalih ljudi i osamite se. Najbolje se razmišlja kada misli sebično usmerite na sebe.

 

Drugi korak: Izdvojte jednu noć i poklonite je sebi. Ostanite budni do jutra i razmišljajte, usredsedite se na problem. Po meni se najlepše spava nakon neprospavane noći. Razmišljajte o sitnim problemima koji vam smetaju. Mislima se izborite sa njima.

 

 

  

Treći korak: Dok čekate da se prvi javite suncu, ugodite malo sebi. Slušajte dobru muziku ili gledajte laganu seriju („Sex i grad“ je moja preporuka) . Važno je da ostanete budni jer je ključ Izlazak sunca.

 

Četvrti korak: Sve emocije su dozvoljene! Sami ste sa sobom u tim satima do prvog sunca i možete da dozvolite emocijama da vas vozaju poput rolerkostera. U ovim momentima, suze su okej, psovke su opravdane, histerija se podrazumeva, a smeh ide u korist celoj situaciji. Prepustite se!

 

 

Peti korak: Iako vas napadaju emocije, a ti sitni problemi guše, pokušajte da napravite estetičnu atmosferu. Dok sedite na terasi ili gledate kroz prozor, uvijte se u ćebence i zamislite da ste u nekom filmu. Hedonizam nikad nije na odmet.

 

I, to je to. Sačekali ste izlazak sunca, misli usredsredili isključivo na sebe i odjednom, shvatićete da je problem manji! Verujte na reč, ova metoda je delotvornija od bilo kakvog bensedina.                      

Bensedin te umiri i uspava i praktično, ne reši problem. Dok nas Izlazak sunca podstiče na dodatno razmišljanje i suočavanje sa problemom. Na samom kraju, u problem koji ste uz ovu metodu uspeli da obuzdate ćete gledati kao u izlazak sunca. Po meni se bolje misli kad jutro dočekaš budan.

 

I sa pozitivne strane, možete da napravite veličanstveno dobru sliku izlaska sunca za instagram i pored obuzdanog problema, dobijete i lajkove. Nije ni teško, ni skupo, a mislim da je veoma delotvorno sačekati izlazak sunca.

Nađite jednu noć, razmišljajte, gledajte dan kako se rađa i poslušajte me, obećavam, nećete ništa izgubiti.

                               

 

 


                                                                          

                   

 

 

_______________

 

 

   

Zovem se Jovana Ćulibrk.                

Imam sedamnaest godina i idem u Gimnaziju. Zauvek ću sanjati velike snove. Volim modu, dobre filmove, svoju kovrdžavu kosu, lepe knjige i umetnost. Za sebe govorim da sam svestrani hedonista. U jednoj rečenici – ja sam mešavina reda i haosa. U slobodno vreme se bavim fotografijom. Volim život i prihvatam sve životne izazove jer se vodim parolom da je bolje da probam, nego da se ceo život pitam šta bi bilo da sam probala.                                                                                                               

Moja strast je pisanje.  Smatram da papir trpi sve i zato zapisujem sve što mi se događa. Pisanje je moj talenat i moje tajno oružje. Imam nekoliko planova za budućnost , ali bih volela jednog dana da radim posao koji uključuje pisanje.   

                                

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta