Početna » TIME i HONOR panel diskusija: Kuda vodi integracija tehnologije i mode

TIME i HONOR panel diskusija: Kuda vodi integracija tehnologije i mode

by Lips&Heels
0 comment

Svet kakav mi poznajemo se konstantno menja jer integracija novih tehnologija sve više utiče na promenu načina na koji živimo.

Istraživanje o tome kako nove tehnologije i ideje mogu fundamentalno da promene našu svakodnevicu i način na koji vodimo svoje živote biće predstavljeno kroz panel diskusiju na ovogodišnjem IFA sajmu, u  saradnji  sa magazinom TIME 100.

 

Kompanija je započela  putovanje koje istražuje integraciju tehnologije, mode, održivosti i načina života. Na pitanja kako je razvoj tehnologije promenio način života ljudi, kako tehnologija preoblikuje buduću modu i stil života, osvrnuli su se odabrani modni znalci tokom diskusije TIME – Lifestyle of Tomorrow. 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lips&Heels (@lipsandheels.rs)

Nekoliko sjajnih kreativaca je zajedno sa kompanijom HONOR govorilo o tome šta pokreće životni stil nekog budućeg vremena, kao i o novim konceptima budućnosti. Sagovornici koji su učestvovali u diskusiji su Giles Deacon – dizajner u kompaniji Gilrs Deacon Group, Bram Van Diepen – direktor dizajna u kompaniji BURRBERY Menswear i Anne-Marie Tomchak – novinarka i bivša urednica magazina Vogue.

 

Kompanija HONOR je ovom prilikom najavila lansiranje koncepta telefona koji pomera granice u tehnologiji i modi, a zvanično će biti predstavljen na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu. Ceo video biće premijerno predstavljen na zvaničnom HONOR IFA Keynote-u 1. septembra u 10h po srednjeevropskom vremenu.

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00