Elegantan dizajn i praktične funkcije: Upoznajte sat koji će vam biti idealan asistent

Neka ovo leto bude prekretnica u vašem zdravijem načinu života, a na tom putu će vam pomoći lični asistent koji može uvek da bude sa vama.

Većina nas u jednom trenutku odluči da se malo više posveti svom zdravlju. S vremena na vreme preispitujemo svoj način života i pokušavamo da ga dovedemo u balans. Takve odluke nisu uvek jednostavne, ali je lakše ukoliko kao saveznika u tome imate pametni sat HONOR Watch GS 3.

 

Kako je leto već uveliko tu, tako se javila i želja za zdravijim načinom života i boljim praćenjem zdravstvenog stanja. Ukoliko imate asistenta koji može da vas prati na svakom koraku, teškog samo 44g, ova odluka biće jos lakša.

 

Sat koji vas obaveštava kada je vreme da „usporite”

 

Leto uveliko traje, pripreme za godišnje odmore su počele, ali nivo stresa se povećava u žurbi oko rokova koje moramo da ispoštujemo pre zasluzenog odmora. Često se dešava da imamo stresne situacije, kojih nekada nismo ni svesni. Uz HONOR Watch GS 3 koji poseduje 8-kanalni PPG senzor, omogućeno je da se precizno detektuju otkucaji srca. Bilo da ste u pokretu ili ste aktivni na bilo koji drugi način, pametni sat će vam pokazati da li je vreme da se malo odmorite i regulišete disanje ili ste spremni da se pakujete za odlazak na godišnji odmor.

 

HONOR Watch GS 3 poseduje i mogućnost kontinuiranog praćenja nivoa kiseonika u krvi, koji dodatno može da ukaže na vaše zdravstveno stanje. Ukoliko je nivo kiseonika u krvi nizak, sat će vibrirati i obavestiti vas.

 

Ukoliko ste odlučili još i da vežbate, vaš nosivi asistent vam nudi preko 100 režima vežbanja. Moći ćete bezbrižno da koristite 85 prilagođenih režima, kao i više od 10 profesionalnih režima vežbanja. Zato, svaki kilometar je važan, jer se svaki beleži. 

Idealan saputnik tokom odmora koji se uklapa uz svaki outfit

 

Pored regulisanja nivoa stresa i dovođenja zdravstvenog stanja u balans, HONOR Watch GS 3 će vam i dalje pružati podršku gde god da se nalazite. Ovaj sat će vam biti idealan saputnik i dok ste na odmoru, uz brojne pogodnosti poput praćenja fizičkih aktivnosti, slušanja muzike, korišćenja vremenske prognoze i kompasa. Trajanje baterije vam neće biti problem, jer je petominutno punjenje dovoljno za celodnevno uživanje. 

 

HONOR Watch GS 3 poseduje i 3D ultra zakrivljeni dizajn, elegantnog izgleda koji lako pristaje ruci, dok AMOLED ekran od 1.43 inča pruža izvanredan kvalitet slike. Zahvaljujući bojama koje se lako uklapaju uz svaki outfit – Ocean Blue, Classic Gold i Midnight Black – možete ga nositi u bilo kojoj prilici.  

 

Pametni sat HONOR GS 3 je na ovogodišnjem MWC sajmu dobio nagradu „Best of MWC” koju dodeljuju mediji, što govori u prilog tome da je sat i od strane stručnjaka prepoznat kao uređaj koji korisnicima omogućava neverovatno iskustvo.

 2,576 total views,  1 views today