Početna » Koliko još ničega do nečega?

Koliko još ničega do nečega?

by Lips&Heels
0 comment

Sigurno ste sebi do sada bar jednom u životu postavili pitanje poput ovog- ‘’Koliko još ničega do nečega?’’. No, ako pak niste, nema potrebe za žurbom, biće prilike, život je to. Snovi, ciljevi, usponi i padovi, sve je to sastavni deo ličnog napretka za život kakav želimo da živimo.

 

Naime, kako sam sebi nebrojano puta postavljala ovo pitanje (uvek u sebi, nikada glasno, nisam želela da prizivam ‘’zlo I negativnu energiju’’), uvek bi me nakon par sati/dana sačekalo iznenađenje, i to takvo da sam o tome mogla samo da ‘’sanjam’’. Bilo da je to reč o ličnom napretku, o poslovnoj saradnji, nekom dogadjaju ili novom projektu. Međutim, u početku nije sve tako sjajno i bajno.

 

Pročitaj i:Ostati u svojoj zemlji ili otići iz nje?

 

 

Teško je kada na nečemu radiš mesecima, odvajaš svoje vreme i ulažeš sve u to da na kraju ne bi uspelo, to ne može svako da razume, te zato pojedinci postaju ‘’osobenjaci’’ baš iz tog razloga. U neku ruku, to je kao kada se kockate- rizikujete sve ne znajući šta vas na kraju očekuje. Kako kažu ‘’Work hard in silence and let success make the noise’’.

Vodim se onim da sve što radiš, radi u svoja 4 zida, a kada izađeš odatle- sijaj. U ta 4 zida možeš da plačeš, da se raspadaš od stvari za koje samo ti znaš da te muče, udaraj u jastuk ako baš moraš, ali kada izađeš napolje, jedini zadatak koji imaš jeste taj da se osećaš prelepo u svojoj koži i da veruješ da ćeš uspeti u svemu što si zamislio, iako ti to izgleda nemoguće. No, šta je ustvari ono što želim ovim da kažem..?

 

Pročitaj i: Šta te radi?

 

Želim svima da poručim da samo rad i isključivo rad na sebi dovode čoveka do ciljeva koje je sebi zacrtao. Ne roditelji, ne rodbina, ne prijatelji i poznanici- samo i isključivo VI. Vi i vaša upornost, vase ambicije, vaš rad i velika želja za uspehom. Možda ovo sada zvuči kao sebično, ali jednostavno je tako.

 

 

Pročitaj i:Koliko smo svesni svojih grešaka i da li učimo iz njih

 

 

Na kraju dana, jedina osoba koja će uvek biti tu za vas ste vi sami. Prema tome, iskoristite sve prilike koje vam se pružaju u životu, budite hrabri da izađete iz svoje zone komfora i probate nove stvari, ali isto tako i uporni da ih na kraju i savladate. Odbacite stvari koje vam nisu potrebne, stvari koje vam samo otežavaju put ka uspehu i počnite da prihvatate blagoslove koji vam se daju.

 

 

Pročitaj i:Na putu do uspeha ne zavrćeš ljude, nego rukave

 

 

Što bi rekla moja koleginica Kristina- ‘’Sve će biti okej’’. 

 

 

[wpforms id=”81″ title=”true” description=”true”]

 

 

___________________________

 

 

Autor: Andrea Dobrosavljević   

 

Rođena sam u Šapcu 9. septembra 2001. godine. Završila Gimnaziju, student sam Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Veliki sam zaljubljenik u pozorište, volim glumu i sve što se dešava na “daskama koje život znače”. Volim da čitam knjige, pišem, gledam filmove, putujem i da provodim vreme u prirodi sa svojom porodicom i prijateljima. U slobodno vreme crtam, učim jezike i slušam muziku. Jednom rečju, volim život i raširenih ruku prihvatam svo ono dobro koje mi pruža.

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00