Početna » Koliko još ničega do nečega?

Koliko još ničega do nečega?

by Lips&Heels
0 comment

Sigurno ste sebi do sada bar jednom u životu postavili pitanje poput ovog- ‘’Koliko još ničega do nečega?’’. No, ako pak niste, nema potrebe za žurbom, biće prilike, život je to. Snovi, ciljevi, usponi i padovi, sve je to sastavni deo ličnog napretka za život kakav želimo da živimo.

 

Naime, kako sam sebi nebrojano puta postavljala ovo pitanje (uvek u sebi, nikada glasno, nisam želela da prizivam ‘’zlo I negativnu energiju’’), uvek bi me nakon par sati/dana sačekalo iznenađenje, i to takvo da sam o tome mogla samo da ‘’sanjam’’. Bilo da je to reč o ličnom napretku, o poslovnoj saradnji, nekom dogadjaju ili novom projektu. Međutim, u početku nije sve tako sjajno i bajno.

 

Pročitaj i:Ostati u svojoj zemlji ili otići iz nje?

 

 

Teško je kada na nečemu radiš mesecima, odvajaš svoje vreme i ulažeš sve u to da na kraju ne bi uspelo, to ne može svako da razume, te zato pojedinci postaju ‘’osobenjaci’’ baš iz tog razloga. U neku ruku, to je kao kada se kockate- rizikujete sve ne znajući šta vas na kraju očekuje. Kako kažu ‘’Work hard in silence and let success make the noise’’.

Vodim se onim da sve što radiš, radi u svoja 4 zida, a kada izađeš odatle- sijaj. U ta 4 zida možeš da plačeš, da se raspadaš od stvari za koje samo ti znaš da te muče, udaraj u jastuk ako baš moraš, ali kada izađeš napolje, jedini zadatak koji imaš jeste taj da se osećaš prelepo u svojoj koži i da veruješ da ćeš uspeti u svemu što si zamislio, iako ti to izgleda nemoguće. No, šta je ustvari ono što želim ovim da kažem..?

 

Pročitaj i: Šta te radi?

 

Želim svima da poručim da samo rad i isključivo rad na sebi dovode čoveka do ciljeva koje je sebi zacrtao. Ne roditelji, ne rodbina, ne prijatelji i poznanici- samo i isključivo VI. Vi i vaša upornost, vase ambicije, vaš rad i velika želja za uspehom. Možda ovo sada zvuči kao sebično, ali jednostavno je tako.

 

 

Pročitaj i:Koliko smo svesni svojih grešaka i da li učimo iz njih

 

 

Na kraju dana, jedina osoba koja će uvek biti tu za vas ste vi sami. Prema tome, iskoristite sve prilike koje vam se pružaju u životu, budite hrabri da izađete iz svoje zone komfora i probate nove stvari, ali isto tako i uporni da ih na kraju i savladate. Odbacite stvari koje vam nisu potrebne, stvari koje vam samo otežavaju put ka uspehu i počnite da prihvatate blagoslove koji vam se daju.

 

 

Pročitaj i:Na putu do uspeha ne zavrćeš ljude, nego rukave

 

 

Što bi rekla moja koleginica Kristina- ‘’Sve će biti okej’’. 

 

 

[wpforms id=“81″ title=“true“ description=“true“]

 

 

___________________________

 

 

Autor: Andrea Dobrosavljević   

 

Rođena sam u Šapcu 9. septembra 2001. godine. Završila Gimnaziju, student sam Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Veliki sam zaljubljenik u pozorište, volim glumu i sve što se dešava na “daskama koje život znače”. Volim da čitam knjige, pišem, gledam filmove, putujem i da provodim vreme u prirodi sa svojom porodicom i prijateljima. U slobodno vreme crtam, učim jezike i slušam muziku. Jednom rečju, volim život i raširenih ruku prihvatam svo ono dobro koje mi pruža.

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta